Да подариш любов: Handmade by Mariya

Handmade by Mariyа или лицето, което стои зад това прекрасно творчество – Мария Чомуклиева – е от онези хора, които подаряват любов с творбите си. Мария изработва красиви ръчно изработени играчки, носещи радост за малки и големи. Тя е един от благодетелите, към който изразяваме сърдечните си благодарности и удовлетвореност от познанството си с нея.

Похвално е и желанието ѝ да се включи в благородната кауза на местното читалище и Кметство. В подготовката и реализацията на коледните инициативи в Столетово се включиха много хора, а Мария е един от тях – тя подари играчки за базара и подаръци за децата на Столетово.

Мария Чомуклиева| @Handmade by Mariya

Играчките са изцяло ръчно изработени от нови тъкани, съдържат противоалергичен силиконов пух и могат да се перат. Материалите и десените са много внимателно подбрани, като всяка играчка има своя уникална комбинация, която подчертава характера ѝ. Мария изработва играчки и по поръчка, като цената им зависи от обема на играчката и сложността на изработката ѝ.

Още от творчеството на Мария можете да разгледате тук, както и да се свържете с нея, в случай че желаете изработка на персонален подарък!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s